Vă prezentăm industrialul

deathmachine - http://www.myspace.com/deathmaschine 5/10

Acestui proiect îi lipseste acea doza de noutate, de surpriza. Piesele curg fără o prea mare diferenţă între cea de mai devreme şi cea care va urma. Nu, nu este un album ce se ascultă cu greutate, aş spune că e mai mult cazul unui atac crunt al plictiselii supreme.

Xuberx - http://www.myspace.com/xuberxnoise 7/10

Unul din dezavantajele faptului că am creat muzică industrial într-o perioadă este că ştiu cum se face. Din când în când mai dau peste un proiect care încearcă să arate cât de grozav este, ori instrumente bine lucrate, ori voce impecabilă, ori versuri, ori ritm, şi aşa mai departe, însă rezultatul este mult sub aşteptări. Mulţi se plafonează rămânând foarte aproape de locul de unde porneşte ideea fără a mai medita asupra ei. Xuberx este vinovat exact de acest lucru, au început ceva ce nu au putut duce la capăt.

After Kind - http://www.myspace.com/afterkind 10/10

Aşa se face, nu neapărat muzica industrial, ci muzica în general. Mulţi greşesc atunci când uită că industrialul nu este ceva de departe venit pe Pământ ca să ne salveze, industrialul este un gen de muzică, simplu. E artă şi trebuie tratat ca atare. Polonezii de la After Kind reuşesc cu brio în demersul lor.

Fate Aeffect - http://www.myspace.com/fateaeffect 8/10

Australia are obiceiul să mai iasă din când în când în lumea muzicală internaţională cu o trupă interesantă. Nu ştiu dacă este cazul celei de faţă însă mă bucură faptul că emisfera sudică nu doarme în materie de industrial. Cu siguranţă voi rămâne cu ochii pe ei.

Immaculata - http://www.myspace.com/fateaeffect 6/10

Asemănător dar nu identic cu primul proiect prezentat astăzi. Punctul în plus este acordat mai mult masterizării decât compoziţiei. Sună cizelat faţă de majoritatea înregistrărilor de pe piaţă însă ceea ce e inregistrat mă lasă perplexat. Apropo... tot australieni.


Atât pentru săptămâna asta copii, ne vedem vinerea viitoare.


Comentarii

Postări populare